02_01Fő tevékenységi körünk automatizálási és irányítási rendszerek tervezése, műszerezése és kivitelezése. Vállaljuk villamos és pneumatikus vezérlő-, elosztó-, műszerszekrények tervezését, szerelését, kábelezését, installációját valamint a technológiai vezérléshez és kezelői felülethez szükséges szoftverek (PLC, HMI, SCADA) fejlesztését, beüzemelését. Villamos, pneumatikus vezérlő szekrények gyártásához saját gyártóbázissal rendelkezünk. Munkáink során a vonatkozó magyar és nemzetközi szabványsorozatokat tartjuk irányadónak.

A helyszíni kábelezést, impulzuscsövezést, terepi villamos és pneumatikus vezérlő eszközök kiépítését és beüzemelését kollégáinkkal és igény esetén alvállalkozóink bevonásával valósítjuk meg.

Munkáink között megtalálhatóak relés és PLC-s vezérlő rendszerek, melyeket a szükséges, nemzetközileg is elfogadott szakképesítések birtokában, akár megnövelt biztonsági követelményeket támasztó (SIL), vagy robbanásveszélyes környezetben (ATEX) is meg tudunk valósítani.

Kivitelezés során a Megrendelő elvárásainak figyelembevétele mellett törekszünk a piacon általánosan elfogadott gyártóktól származó, kiváló minőségű termékek felhasználására. Közvetlen partneri szerződésben állunk több gyártóval, illetve az ország egyik legismertebb villamossági nagykereskedésével is.

Rendszeresen alkalmazunk rozsdamentes és saválló anyagokat (villamos szekrények, védőcsövek, impulzuscsövek, stb.).

A dokumentációkat, ideértve a FAT (Factory Acceptance Test), a SAT (Site Acceptance Test), a SIT (Site Integration Test) dokumentációkat is mindig a Megrendelővel egyeztetve, igényeinek megfelelően készítjük el. Dokumentációk készítését több nyelven vállaljuk.

Általunk végzett tevékenységekre érvényes Generali felelősségbiztosítással rendelkezünk.