04_05Az iparban nagyon fontos tényező a balestek megelőzésén túl a termelés folytonosságának biztosítása, melynek elengedhetetlen feltétele a berendezések rendszeres karbantartása. Partnereinkkel együttműködve vállaljuk akár meglévő rendszerek rövid és hosszú távú karbantartását, mely magában foglalja a haváriák esetén a helyszínen történő hibaelhárítást. Munkáink során törekszünk a piacon általánosan elfogadott gyártóktól származó, kiváló minőségű termékek felhasználására. Kiterjedt partnerkapcsolatunk révén egyedi, csak külföldi piacon elérhető, vagy már nem forgalmazott termékek beszerzésében is állunk partnereink rendelkezésére.

Szervizszolgáltatás

Szerződött partnereinknek gyors és rugalmas szervizszolgáltatást is biztosítunk, korszerű műszerparkkal, akár néhány órán belüli kiszállással. A leggyakrabban alkalmazott installációs elemekből raktárkészlettel rendelkezünk és közvetlen partneri szerződésben állunk több gyártóval, illetve az ország egyik legismertebb villamossági nagykereskedésével is, mely a szükséges termékeket sok esetben raktárról, vagy igen rövid szállítási határidővel a rendelkezésünkre bocsátja. A szervizszolgáltatás keretén belül hibafeltárását, javítást és tesztelést is végzünk.

Távfelügyelet

Szerződött partnereinknél igény esetén távfelügyeleti rendszert és táv-hibaelhárítást is biztosítunk. A távfelügyelet lehet folyamatos, vagy időszakos (csak a hiba idejére biztosítanak távoli hozzáférést egy védett csatornán keresztül) ezáltal minimalizálva a költségeket és az állási időt. A szoftveres meghibásodásból eredő zavarok szinte minden esetben távolról orvosolhatóak, illetve egy előzetes távoli diagnosztika segítségével hardveres hibák esetén kollégáink már felkészülten érkezhetnek a helyszínre, vagy fontos diagnosztikai információkkal segíthetik a helyi karbantartókat.