Karrier

Cégünk profilja ipari automatizálási rendszerek tervezése és kivitelezése. Folyamatosan keresünk tehetséges szakembereket, köztük villamosmérnököt, mechatronikai mérnököt, technikust és villanyszerelőt, akik a tudásukkal és tapasztalataikkal gazdagítják csapatunkat.

Több felsőfokú intézménnyel együttműködünk. Nyitottak vagyunk gyakornokok, önálló laboratóriumokat végző, vagy szakdolgozatot író hallgatók felé is. Úgy gondoljuk ezek a lehetőségek nemcsak a hallgatók számára jelentenek izgalmas és tanulságos tapasztalatot, hanem a cégünk számára is lehetőséget teremtenek arra, hogy tehetséges fiatalokkal dolgozhassunk együtt.

Projektjeink sok esetben külföldön valósulnak meg, ezért kiemelten fontos számunkra a kollégáink utazási hajlandósága. Ezek a munkatapasztalatok kiváló lehetőséget nyújtanak a szakmai fejlődésre.

Az innováció, a minőség és a környezettudatosság azok az értékek, amelyek vezérelnek bennünket, és törekszünk arra, hogy munkánk során ezeket kövessük. Célunk, hogy mindig motivált kollégákkal és a legjobb szakemberekkel dolgozzunk együtt.

Ha van szakmai tapasztalatod és úgy gondolod, hogy hozzájárulhatsz a cégünk sikeréhez, vagy éppen olyan pályakezdő vagy aki szeretné fejleszteni tudását, várjuk jelentkezésed!

Központi telefonszám: +36 (1) 780 4442

E-mail:  contact@modim.hu

Pályázat