Ismerje meg cégünket

Hiszünk abban, hogy az automatizáció, digitalizáció fenntarthatóbb jövőhöz vezet, és növeli partnereink hatékonyságát. Ezzel a vízióval megalapítottuk a MODIM Mérnöki Kft.-t, mely 2010 óta számos ipari automatizálási projektben segítette ügyfeleit, négy kontinens országában. Visszatérő ügyfeleink magas száma annak köszönhető, hogy környezettudatos és innovatív technológiák felhasználásával megbízható, egyedi, teljeskörű megoldást nyújtunk, melyet hosszútávon támogatva és fejlesztve időtálló értéket teremtünk.

A MODIM Mérnöki Kft. három barát összefogásával jött létre, és a kezdetektől fogva a csapatmunka képezte az alapját. Az alapítók különböző látásmódja és megközelítése, egyeztetése, az innovatív ötletek és igények ötvözése volt a cég magja, ami segített abban, hogy folyamatosan fejlődjön és sikeres legyen. Cégünk egy összetartó és kreatív közösség, minden tagjával örömmel dolgozunk együtt!

Hogyan dolgozunk a MODIM-nál?

A legjobb megoldást
keressük

Amikor egy kihívással szembesülünk, lehetőségként tekintünk rá, hogy megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást.

Teret adunk az
ötleteknek

Minden ötletet figyelembe veszünk és megvitatunk a feladat megoldásának keresése közben.

Csapatunkra
támaszkodunk

A közös célokért együttműködve növeljük a motivációnkat, hatékonyságunkat és az eredményességünket.

A MODIM története

Vállalkozásunk sikere a baráti kötelékeken alapszik.

Gyakornoki programunk

Mérnőkképzés MODIM-nál

Fontosnak tartjuk, hogy a mérnök hallgatók már a tanulmányaik alatt is szerezhessenek gyakorlati tapasztalatot, mivel az elméleti tudás sok esetben csak a gyakorlatban való alkalmazással nyer igazi értelmet. Ennek érdekében több felsőfokú intézménnyel kötöttünk együttműködési megállapodást, amelynek keretein belül a hallgatóknak módjuk van elhelyezkedni cégünknél. Elsősorban olyan villamos- és gépészmérnököket keresünk, akik szeretnének megismerkedni az ipari automatizálással, villamos és pneumatikus berendezések tervezésével, gyártásával vagy érdeklődést mutatnak ipari szoftverek fejlesztése iránt. Cégünk nyitott az egyetemi önálló laboratóriumokat végző, vagy szakdolgozatot író hallgatók felé is.

A MODIM csapat

Heller Ferenc

Ügyvezető

Ispán Lajos

Ügyvezető

Subecz Péter

Ügyvezető

Andorfi Melinda

Irodavezető

Scheibl Ferenc

Kivitelezési vezető

Jánki Teréz

Senior SCADA fejlesztő

Menczinger Péter

Technológia tervezési vezető

Görbe Richárd

Villamos tervezési vezető

Tinich Martin Balázs

Ipari szoftverfejlesztési vezető

Csatlakozz hozzánk!

Ha érdekelnek a korszerű megoldások az ipari automatizálás területén, ha szeretnél részt venni olyan projektekben, amelyek hozzájárulnak a szakma fejlődésedhez, ha szeretnél olyan csapatban dolgozni, ahol a kollégák egymást segítik, örömmel fogadjuk az önéletrajzodat.

MODIM Blog

Az iparban szerzett ismereteink alapján.

Pályázat